Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au luat cu asalt Institutul Inimii din Târgu Mureș. Acuzații de CORUPȚIE

breaking news

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează, luni, o serie de percheziţii domiciliare şi la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş, în cazul unui doctor suspectat de acte de corupţie. 

'Pentru administrarea probatoriului în cauză, astăzi, 30 ianuarie 2017, se realizează cinci percheziţii domiciliare şi la sediul unităţii medicale în care îşi desfăşoară activitatea medicul. În fapt, M.M.L., medic specialist în chirurgie cardiovasculară, a condiţionat realizarea actului medical, respectiv operaţii asupra unor pacienţi, în special minori, de primirea, în mai multe rânduri, a unor sume de bani. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor situaţiilor de natură infracţională, a valorii foloaselor materiale obţinute astfel, precum şi identificarea şi audierea martorilor în cauză', se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie, remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, alături de ofiţerii S.J.A. Mureş, la percheziţii participă lucrători ai Serviciilor Judeţene Anticorupţie Alba, Cluj, Covasna şi Harghita, precum şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.