Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii dau detalii despre UCIGAȘUL din Neamț: Ar fi încercat să se SINUCIDĂ. S-au acumulat presiuni psihice din cauza soției, a soacrei și a cumnatei

ucigas tata neamt fiice gemene

Asupra agresorului s-au acumulat presiuni psihice din cauza soției, a soacrei și a cumnatei, dar și problemele legate de serviciu, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, Marius Ianuș, despre crima din Roman. Bărbatul ar fi încercat și să se sinucidă, anunță Mediafax.

Marius Ianuș declară că, potrivit datelor existente până acum, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și a atacat-o pe soția sa, care dormea cu una dintre gemene. După ce și-a înjunghiat soția, femeia a reușit să scape din casă și să-și anunțe vecinii. Bărbatul a rămas în locuință și și-a înjunghiat și cele două fetițe.

Una dintre ele a murit după scurt timp, iar cealaltă este în spital, la Iași.

„Deoarece agresorul prezenta urme de violență, în cadrul anchetei s-a conturat suspiciunea că acesta, după săvârșirea infracțiunilor, ar fi încercat să se sinucidă, motiv pentru care s-a dispus examinarea medico-legală a acestuia, urmând ca rezultatele să fie comunicate în timp util. Agresorul a fost audiat, acesta a recunoscut săvârșirea faptelor descrise anterior, declarând, nuanțat, modalitatea în care s-a derulat tot acest înreg eveniment invocând faptul, și aici citez din declarația lui, că 'mintea i-a fost întunecată, asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soție, soacră și cumnată, precum și problemele legate de serviciu'”, afirmă purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.