Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT Neamţ au efectuat 5 percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc

Pressalert.ro
Mascati

Procurorii DIICOT Neamţ au efectuat, miercuri, 5 percheziţii domiciliare la persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată, şi deţinere de droguri de risc, informează Agerpres.

Anchetatorii au declarat, într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES, că mai multe persoane au achiziţionat cantităţi importante de droguri de risc şi mare risc, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiului Piatra-Neamţ precum şi a localităţilor limitrofe, obţinând astfel importante beneficii materiale.

"Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, a fost identificată şi ridicată, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 3,400 kilograme cannabis masă uscată şi 19 kilograme masă umedă - resturi de tulpini şi frunze", se arată în comunicatul de presă al DIICOT Neamţ.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Neamţ au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 6 persoane, iar faţă de 4 dintre acestea a fost dispusă reţinerea pe o perioadă de 24 de ore.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

În cursul zilei joi, cei 4 inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic al IPJ Neamţ, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ şi al cadrelor de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Neamţ iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.