Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DNA au solicitat mai multe documente de la Primăria Deva. Ce spune edilul Florin Oancea / VIDEO

Sigla DNA

Procurorii DNA au solicitat, miercuri, la sediul Primăriei Deva, mai multe documente în cadrul unui dosar de cercetare penală, actele vizate fiind de la mai multe compartimente ale instituţiei.

"Este vorba despre un dosar penal. Se fac cercetări. Ni s-au solicitat documente. Bineînţeles, ne punem la dispoziţia organelor de anchetă şi vom da curs tuturor acestor solicitări. Pe fiecare compartiment în parte sunt mai multe puncte care ni s-au adus la cunoştinţă şi vom pune la dispoziţia organelor de anchetă dosarele, documentele solicitate", a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, potrivit AGERPRES.

Virgil Popescu se luptă și el cu fake-news-ul: 'Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide'


Primarul a precizat că în această fază a anchetei nu se poate spune care sunt compartimentele sau persoanele care ar putea face obiectul cercetărilor.

Documentele solicitate sunt din perioada anilor 2018-2020, acestea fiind atât din compartimentele de specialitate ale primăriei, cât şi din cele care sunt ordonatori terţiari de credite şi au personalitate juridică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.