Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu se luptă și el cu fake-news-ul: 'Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide'

Guvernul Romaniei
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor Complexului Energetic Oltenia, transmite instituţia într-un comunicat de presă. Acesta a infirmat manipulările potrivit cărora s-ar închide Complexul şi a adăugat că CEO va deveni „dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă”.

La discuţii au fost abordate probleme referitoare la activitate CEO, iar ministrul Energiei a transmis un mesaj ferm către rerpezentanţii sindicatelor din cadrul CEO, adresându-le rugămintea să-l transmită mai departe angajaţilor Complexului, scrie News.ro.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis: ‘Violența, instigarea la nerespectarea legii, la comportamente care pun în pericol viața românilor, sunt toxice și nocive’

„Eu,şi întreg Ministerul Energiei, susţinem şi vom continua să susţinem Complexul Energetic Oltenia în rezolvarea problemelor pe care le are acest Complex de rezolvat, precum şi în aprobarea programului de restructurare de către Comisia Europeană. CEO va deveni, dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă. Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide: CEO nu se va închide şi noi, la Ministerul Energiei, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Voi avea grijă de angajaţii CEO. Niciodată nu am pierdut din vedere latura socială când vine vorba de Complexul Energetic Oltenia”, a afirmat Virgil Popescu, conform sursei citate.

La întâlnirea de marţi au participat şi membrii conducerii executive a CEO, precum şi deputaţii de Gorj Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină.

Citește și: Dan Barna: ‘Această coaliție va trece România prin criză, indiferent de aceste manifestări huliganice care vor fi sancționate’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.