Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii fac cercetări după ce un bărbat din Buftea a chemat Ambulanța, dar nu le-a spus medicilor că este confirmat cu COVID

Digi 24
ambulanta

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea fac cercetări, după ce un bărbat a chemat Ambulanța, a intrat în contact cu personalul, care l-a transportat la Spitalul Elias, dar nu le-ar fi spus medicilor că a fost depistat pozitiv cu Covid, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în acest caz s-a deschis un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Conform procurorilor, în 17 septembrie, un bărbat din Buftea a solicitat intervenţia ambulanţei la domiciliul său „intrând în contact cu personalul medical şi fiind deplasat la Spitalul de Urgenţă Elias Bucureşti, fără a declara faptul că a fost depistat pozitiv cu virusul COVID 19”.

În acest caz a fost începută urmărirea penală in rem, în prezent desfășurându-se activități în vederea clarificării situaţiei de fapt, urmând ca, în funcţie de aspectele constatate, să se dispună măsurile legale, au transmis procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.