Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adeverinţă falsă de vaccinare împotriva COVID-19, descoperită la frontieră

adeverință vaccin

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în privinţa unui bărbat din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un certificat fals de vaccinare împotriva COVID-19, informează, luni, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 53 de ani.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentele personale de identitate şi o adeverinţă de vaccinare împotriva COVID-19, emisă în România.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul este fals deoarece la data emiterii respectivei adeverinţe bărbatul nu se afla pe teritoriul României.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.