Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii lovesc în Primăria Bistriţa: Secretarul general şi arhitectul-şef au fost reţinuţi

arest

Secretarul general al Primăriei Bistriţa, Floare Gaftone, arhitectul şef al municipiului, Monica Pop, şi un consilier superior din cadrul Serviciului Urbanism, Monica Szucs, au primit joi mandate de reţinere pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor desfăşurate marţi de către poliţişti, au confirmat pentru AGERPRES surse judiciare.

Cele trei angajate ale Primăriei Bistriţa sunt cercetate într-un dosar complex instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care vizează săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals şi influenţarea declaraţiilor, fapte care ar fi fost comise din anul 2016 şi până în prezent.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis, joi, că trei funcţionari publici au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore şi vor fi prezentate Parchetului cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

"Astăzi, 27 mai, în continuarea cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei persoane, funcţionari publici, cu vârste cuprinse între 48-56 de ani, din Bistriţa, bănuite de comiterea unor infracţiuni de natură economică. În cursul zilei de mâine (vineri - n.r.), acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării cauzei sub toate aspectele", a informat IPJ Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.