Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii turci oferă noi detalii despre modul în care a fost UCIS jurnalistul Jamal Khashoggi: 'Imediat după ce a intrat în consulat, apoi a fost dezmembrat'

Jamal Khashoggi

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost ucis prin 'strangulare' în consulatul ţării sale la Istanbul, iar cadavrul a fost 'dezmembrat', a declarat miercuri procurorul Istanbului, Irfan Fidan, subliniind caracterul 'premeditat' al acestei crime, relatează AFP şi dpa.

Potrivit lui Irfan Fidan, jurnalistul disident a fost ucis imediat ce a intrat în consulat, iar cadavrul a fost făcut dispărut, scrie agerpres.ro.

Citește și: Firma lui Videanu ‘a dat atacul’ la Primăria Capitalei- Ce contract au semnat și la ce sumă se ridică valoarea acestuia

Declaraţia sa vine în contextul în care procurorul general al Arabiei Saudite, Saud al-Mojeb, care se afla la Istanbul de luni ca parte a investigaţiei, a părăsit Turcia.

Fidan a afirmat de asemenea într-un comunicat că vizita la Istanbul a procurorului general saudit "nu a dat niciun rezultat concret". Cei doi procurori s-au întâlnit de două ori în aceste zile.

Citește și: Bucureștenii au parte și anul acesta de târgul de Crăciun! Câți bani a bagat Primăria Capitalei

"Discuţiile nu au reuşit să aducă un rezultat concret, în ciuda eforturilor noastre bine intenţionate de a afla adevărul", a spus Fidan, conform agenţiei naţionale de presă Anadolu.

Khashoggi, colaborator al cotidianului The Washington Post şi un critic la adresa prinţului moştenitor saudit Mohammed ben Salman, a fost ucis pe 2 octombrie după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul pentru documente necesare pentru a se căsători cu logodnica sa din Turcia. Cadavrul lui nu a fost încă găsit.

Citește și: Dăncilă iese la rampă: Ce se întâmplă, de fapt, cu deficitul bugetar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.