Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii verifică mai multe piste în cazul şefului de la TATA; Victima pentru care a fost reţinut nu este fiica sa - surse

Realitatea.net
Bogdan Gheorghe Drăghici - preşedintele asociaţiei TATA

Surse judiciare spun pentru Stiripesurse.ro că anchetatorii verifică mai multe piste în cazul lui Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei TATA, reţinut pentru pretinse fapte cu conţinut sexual.

Mai precis , spun sursele citate, victima pentru care s-a declanşat urmărirea penală în cazul său şi pentru care a şi fost reţinut nu este fiica sa, cea pentru care soţia lui Drăghici a cerut recent un ordin judecătoresc de restricţie.

Vezi şi: Soţia preşedintelui TATA a cerut în justiţie ordin de restricţie; Instanţa a respins cererea femeii în vreme ce procurorii au declanşat urmărirea penală

Sursele citate nu au putut oferi detalii concrete, fiind vorba despre un dosar ce conţine pretinse fapte împotriva unori minori, dar arată că este foarte probabil să fie vorba nu doar de o victimă.

Astfel cercetările, spun sursele citate, se derulează pe mai multe paliere de identificare a potenţialelor victime ale bărbatului dar şi a unor probe care să fundamenteze eventualele acuzaţii.

Dosarul lui Bogdan Drăghici a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 2 iar un judecător de drepturi şi libertăţi urmează să analizeze propunerea arestării preventive făcută de procurori pe numele bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.