Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia preşedintelui TATA a cerut în justiţie ordin de restricţie; Instanţa a respins cererea femeii în vreme ce procurorii au declanşat urmărirea penală

Realitatea.net
Bogdan Gheorghe Drăghici - preşedintele asociaţiei TATA

Soţia preşedintelui asociaţiei TATA, Helen Drăghici, a cerut în 2019, la instanţa de judecată, stabilirea unui ordin de restricţie în cazul lui Bogdan Drăghici faţă de fiica sa, dar instanţa a respins această cerere.

În prima fază  a procesului, la judecătorie, magistratul care a analizat cazul a stabilit respingerea cerererii femeii, de stabilire a ordinului de restricţie.

"Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie ca neîntemeiată. În temeiul art.2 lit.o din Protocolul nr.48511/2019, stabileşte onorariu avocat oficiu în sumă de 500 lei pentru av.Barbu Silvia Ana-Maria, onorariu ce urmează a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 5. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi, 22.07.2019, ora 11,35", se arată în decizia din 22 iulie a Judecătoriei Sectorului 5.

În prezent dosarul se află la Tribunalul Bucureşti, după ce Helen Drăghici a contestat soluţia primei instanţe şi are termen stabilit pentru luna septembrie.

La o lună după ce instanţa civilă a respins cererea soţiei lui Drăghici procurorii din capitală au declanşat pe numele acestuia urmărirea penală pentru pretinse acuzaţii de viol.

Vezi şi: Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., acuzat că și-a violat fata de 10 ani. Bogdan Drăghici a fost reținut

 

 

"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.