Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general Tiberiu Nițu, pus într-o situație delicată în Parlament

Nitu

O situatie delicată a aparut, miercuri, in Parlament. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, sub care activeaza DNA-ul, a stat langa un senator urmarit penal de procurorii anticoruptie.

La dezbaterile din comisiile reunite de buget ale Camerei Deputatilor si Senatului pe marginea bugetului pe 2015 al Ministerului Public, procurorul general a stat pe scanun langa senatorul PSD Marius Ovidiu Isaila, urmarit penal si chiar au schimbat mai multe cuvinte.

Intrebat despre acest lucru, Nitu a spus ca habar nu avea cine este persoana care a stat langa el, ca senatorul a fost cel care s-a asezat langa el si, chiar daca stia ca era urmarit penal, nu s-ar fi ridicat sa plece pe alt scaun.

In legatura cu continutul discutiei, procurorul general a spus ca senatorul i-a spus cine este deputatul PDL Andreea Paul.

DNA a declanșat urmărirea penală față de senatorul PSD de Dâmbovița, Ovidiu Marius Isăilă, pentru două infracțiuni de trafic de influență, ambele în formă continuată, și pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.