Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producții marca Endemol Shine, HBO, Fox, Sony, Amazon și Netflix se numără printre nominalizările la ediția din acest an a galei premiilor International Emmy

37th Annual Daytime Emmy Awards - Trophy Room

Producții marca Endemol Shine, HBO, Fox, Sony, Amazon și Netflix se numără printre nominalizările la ediția din acest an a galei premiilor International Emmy, care va avea loc pe 19 noiembrie, la New York, în SUA, potrivit variety.com, scrie Mediafax.

În categoria "cel mai bun actor", Julio Andrade este nominalizat pentru rolul din drama Fox Networks Latin American "One Against All", Billy Campbell, pentru producția canadiană "Cardinal", Lars Mikkelsen, pentru serialul scandinav "Ride Upon the Storm", iar Tolga Saritas, pentru seria turcească "Soz".

Thuso Mbedu concurează, cu rolul din serialul sud-african "Is’thunzi", la categoria cea mai bună actriță, cu Emily Watson, nominalizată pentru producția britanică "Apple Tree Yard", Anna Schudt, cu rolul din "Ein Schnupfen hätte auch gereicht" (RTL Television, Germania), și Denise Weinberg, cu partitura din "Psi" (HBO Latin America, Brazilia).

Singura nominalizare obținută de Netflix este în categoria dedicată comediilor, respectiv show-ul mexican "Club of Crows", în timp ce platforma Amazon a primit o nominalizare pentru cel mai bun serial dramă, producția indiană cu un subiect din universul crichetului "Inside Edge".

La premiul International Emmy pentru cel mai bun serial dramă mai concurează "Money Heist" (Spania), "One Against All" (Brazilia) și "Urban Myths" (Marea Britanie), în timp ce la trofeul pentru cel mai bun serial de comedie sunt nominalizate "The End of Comedy" (Spania), "Nevsu" (Israel) și "Workin’ Moms" (Canada).

Citește și: Locuința din Malibu a lui Cher a fost ținta unui raid al poliției

"Având în vedere diversitatea și răspândirea geografică a nominalizărilor de anul acesta, de pe toate continentele și toate platformele, este clar că excelența în televiziune este un fenomen global, care trece de barierele culturii și limbajului", a declarat Bruce L. Paisner, președinte și CEO al International Academy, joi, când au fost anunțate nominalizările.

Premii de excelență vor primi anul acesta scenaristul și producătorul Greg Berlanti și șeful companiei Endemol Shine, Sophie Turner Laing.

Cea de-a 46-a gală International Emmy Awards, organizată la hotelul Hilton din New York, va recompensa, ca în fiecare an, excelenţa în producţiile de televiziune realizate în afara Statelor Unite.

International Academy of Television Art and Sciences, organizaţia care decernează aceste premii, este alcătuită din reprezentanţi ai marilor companii mass-media şi personalităţi din industria de divertisment din peste 50 de ţări.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe https://www.iemmys.tv/awards_nominees.aspx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.