Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producţia thrillerului 'Poker Face', cu Russell Crowe, a fost suspendată după confirmarea unui caz de Covid-19 pe platourile de filmare din Australia

theguardian.com
Russell Crowe

Producţia thrillerului „Poker Face”, cu Russell Crowe în rol principal, care şi regizează filmul, a fost suspendată după confirmarea unui caz de Covid-19 pe platourile de filmare din Australia, potrivit news.ro.

Contaminarea a fost detectată la un membru al echipei, iar un al doilea caz este investigat.

Lungmetrajul este filmat în Sydney şi în împrejurimile oraşului, în ciuda carantinei impuse de autorităţi, şi producţia se afla la şase zile de final.

Crowe a anunţat, marţi, pe Twitter, suspendarea filmărilor.

„Pentru siguranţa distribuţiei, a echipei şi a comunităţii, producţia a fost imediat suspendată şi toată lumea a primit instrucţiuni să se izoleze în timp ce este analizată situaţia. Am urmat protocoale stricte, echipa şi distribuţia fiind testate de trei ori pe săptămână în ultimele mai mult de 11 săptămâni”, a specificat el.

Cineastul a mai spus că, pe platourile de filmare, toţi membrii echipei au purtat mască, mai puţin trei persoane care erau exceptate din motive medicale.

„Ne pare rău pentru membrii echipei implicaţi (...) ne pare rău pentru întreaga comunitate nevoită să treacă prin aceste vremuri dificile. Sperăm că această situaţie va fi limitată şi că vom reveni curând”.

Acţiunea celui de-al doilea lungmetraj regizat de Crowe este plasată în lumea finanţelor, iar el joacă rolul unui miliardar prins într-un joc de cărţi riscant. Din distribuţie fac parte Liam Hemsworth, Elsa Pataky şi RZA, liderul grupului Wu-Tang Clan, vechi prieten al lui Crowe.

Potrivit scenariului original, acţiunea ar fi trebuit să aibă loc în Miami, însă este crezut că Russell Crowe a făcut presiuni asupra Arclight Films pentru a o muta în Sydney, astfel ca filmul să poată prezenta emblemele impresionante ale oraşului.

Crowe a mai regizat apreciatul „The Water Diviner”, lansat în 2014.

Împreună cu Nicole Kidman şi Natalie Portman, el este unul dintre iniţiatorii unui proiect caracterizat drept un „Hollywood australian”. Ei vor să construiască un studio în Byron Bay.

Filmările desfăşurate în Australia au stârnit o controversă, având în vedere restricţiile pe care milioane de oameni trebuie să le respecte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.