Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Produse tradiţionale de sezon în Piaţa Românilor din Capitală, în acest weekend

produse-traditionale

Bucureştenii sunt aşteptaţi, în acest weekend, la Sărbătoarea Roadelor, eveniment organizat în Piaţa Românilor din Capitală, unde vor putea găsi legume şi fructe de sezon, dar şi produse tradiţionale la cele mai mici preţuri, anunţă Asociaţia BIO România şi Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti.

Astfel, Cooperativa Meleag Ţărănesc vine cu o ofertă de cartofi albi la 0,6 lei/kg, cartofi roşii la 0,8 lei/kg, ceapă albă la 1 leu/kg şi ceapă roşie la 1,6 lei/kg. Crama Liuta - Podgoria Babadag va aduce must proaspăt din struguri Fetească neagră, stors direct în piaţă la 10 lei/litru, iar VanBet - Bârlad oferă din fermele proprii pentru cei care vor să deguste la faţa locului pastramă de capră la ceaun după o reţetă Dr. Avraham, pui haiducesc la ceaun, cârnaţi proaspeţi de capră sau cârnaţi cu caşcaval la grătar, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

De asemenea, patiseria Maia oferă covrigi calzi bio cu seminţe şi specialităţi de pâine neagră bio din făină integrală, iar Vic Future Development aduce clătite bio din făină integrală Spelta, umplute cu cremă de ciocolată pe bază de miere polifloră, cristalizată la rece (metodă brevetată de ApisRom), precum şi clătite umplute cu miere bio şi miez de nucă.

Produsele care nu sunt la promoţie beneficiază în continuare de un discount de 26% pentru pensionarii şi 15% pentru studenţii din Sectorul 2.

Sărbătoarea Roadelor va începe vineri 25 septembrie, ora 10:00.

Piaţa Românilor este situată în Colentina, Sectorul 2, în zona Doamna Ghica, pe Strada Cremeniţa Nr. 13-15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.