Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția care ȘOCHEAZĂ o lume întreagă: Trump va rămâne la putere până la moarte

Ziare.com
profetie

MItar Tarabic, „Nostradamus sarb”, este renumit pentru profetiile sale incredibil de exacte si detaliate, ce fac trimitere la evenimente istorice, precum primul Razboi mondial sau regimul nazist in Germania.Acesta a trait in Serbia de astazi intre anii 1829-1899.

Nascut in satul Kremna, unde si-a petrecut, de attfel, intreaga viata, Mitar, o persoana extrem de religioasa, si-a incredintat gandurile si viziunile preotului Zaharja Zaharic, nasul si duhovnicul sau, care le-a consemnat intr-un caiet special. Documentul, adica atat cat a ramas din el dupa un incendiu produs in 1943, se afla astazi in posesia lui Dejan Makencovic, stranepotul preotului.

Alertă METEO - COD PORTOCALIU de ninsori

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un cunoscut supermarket retrage mai multe produse de la rafturi. Vezi lista

Cele mai cunoscute profetii ale lui Tarbic pe plan local, vizeaza o serie de evenimente politice care au zguduit Serbia acelor vremuri. Printre altele, Mitar a prezis asasinarea familiei regale a Serbiei, Obrenovic, drama care consumat in 1903, preluarea conducerii in Rusia de catre un "rege rosu", aluzie la Stalin si infrangerea Germaniei naziste de catre aliati.

Tot el a anticipat aparitia televizorului, a calculatorului, telefoanelor mobile si a masinilor, decaderea spirituala din zilele noastre, poluarea si distrugerea naturii, Noua ordine mondiala. "Oamenii vor plasmui o cutie, un fel de masinarie cu imagini miscatoare, insa ei nu vor fi in stare sa stea de vorba cu mine, care voi fi mort pe atunci, chiar daca aceasta masinarie cu poze va fi mai aproape de cealalta lume. Cu asa masinarie, omul va putea sa vda tot ce se intampla oriunde in lume".

Elena Udrea, ironii la adresa lui Kovesi: Am găsit cucuveaua mov

Pe de alta parte, Tarabic a prezis ascesiunea la putere globala a unui "barbat nobil si onest cu parul rosu", descriere pe care unii au atribuit-o presedintelui ales al Statelor Unite.  "Lumea va fi guvernata de un barbat nobil si onest, cu parul rosu, care va aduce bunastare pretutindeni" pe glob, afirma profetul  cu mai bine de un secol in urma, informeaza incomemagazine.ro.

"El va avea viata lunga si va ramana la putere pana la moarte. Nu vor fi razboaie pe durata domniei sale si o perioada dupa, dar apoi oamenii vor intra intr-o noua era a raului si urii din cauza prostiei lor", avertiza Tarabic.

Intre timp, Allan Lichtman, omul care, incepand din 1984 a prezis fara greseala rezulatele alegerilor americane, inclusiv victoria lui Trump, crede ca republicanul nu-si va incheia mandatul. "Vreau sa fac o alta profetie: nu se bazeaza pe sistemul meu, ci este mai degraba un presentiment. Practic, sunt sigur ca Trump va oferi motive pentru destituirea sa, facand ceva care va pune in pericol securitatea nationala", a explicat Lichtman intr-un interviu pentru Washington Post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.