Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoară concediată după ce și-a făcut cont pe OnlyFans: 'Șeful meu m-a încurajat să fac acest lucru'

Foto România TV
profesoara sua concediata onlyfans

Profesoară concediată după ce și-a făcut cont pe OnlyFans: 'Șeful meu m-a încurajat să fac acest lucru'

O profesoară de științe a decis să își deschidă cont pe o platformă pentru adulți. Conducerea școlii unde lucra a decis să o concedieze, cu toate că șeful ei fusese cel care o încurajase să încerce această variantă.

Chiar șeful ei a fost cel care a încurajat-o să încerce această variantă pentru a obține niște bani în plus. Din aceste motiv, femeia se simte acum neîndreptățită, așa că a dat instituția de învățământ în judecată.

Femeia este mamă a doi copii, pe care îi crește singură. Aceasta s-a hotărât să își deschidă un cont de OnlyFans pentru a face rost de un venit suplimentar. Chiar unul dintre șefii ei de la Starbase Academy, școală situată lângă Fort Worth, în Indiana, a încurajat-o să apeleze la platforma pentru adulți.

În momentul în care conducerea instituției de învățământ a aflat care este activitatea „extrascolară” a profesoarei, a decis să o concedieze

Mesajul a venit de la un blogger anonim, care i-a informat cu privire la aceasta. Ea a lansat o chetă online pentru a da școala în judecată. A sperat să strângă 10.000 de dolari pentru onorariul avocatului, dar nu a reușit în câteva zile să adune decât 20 de dolari.

„Bună, eu sunt Sarah Juree! O mamă singură cu gemeni. Am fost concediată pe nedrept de la școala unde eram profesor pentru că am deschis un cont Onlyfans, după ce șeful meu m-a încurajat să fac acest lucru. Strâng bani pentru a mă ajuta să mă susțin pe mine și pe gemenii mei în timp ce traversez această perioadă dificilă”, a scris ea pe pagina de donații.

„Aproape fiecare profesor din America are o a doua slujbă sau chiar mai multe. Fosta mea colegă lucra ca barman și spunea că a deschis o pagină OnlyFans”, a declarat Sarah Juree.

Ea susține că a fost concediată de la locul de muncă după ce ofertele ei de pe OnlyFans au fost raportate la școală de către un blogger anonim. Pentru a face apel la această decizie, Sarah a lansat cheta online, cu scopul de a strânge 10.000 de dolari, costul taxelor legale.

De când a apelat la OnlyFans, Sarah a vorbit într-un podcast despre cum asta a ajutat-o să iasă dintr-un „cerc al sărăciei”.

„Cu toate acestea, ca femeie, pot să-mi scot hainele și să câștig de cinci până la opt ori mai mult decât câștigam ca profesoară, pur și simplu pentru că am un corp…”.

Ea speră acum să obțină de la școală o indemnizație de concediere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.