Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoara de engleză care a recunoscut că a întreținut relații intime cu un elev de 14 ani și-a aflat PEDEAPSA din partea justiției: Decizia nu e definitivă

ciocanel

O profesoară de engleză de la o școală generală din județul Alba, trimisă în judecată pentru act sexual cu un minor, a fost condamnată, luni, de prima instanță, la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce și-a recunoscut vina, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Scandal uriaș! Apare numele fratelui Laurei Codruța Kovesi

O femeie în vârstă de 38 de ani, din Alba, care a fost trimisă în judecată pentru că întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în timp ce era profesoară de engleză la Școala Generală din satul Săliștea, județul Alba, a fost condamnată, luni, de Judecătoria Alba Iulia, la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce și-a recunoscut vina în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Fostei, acum, profesoare îi este interzis, printre altele, şi să ocupe o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. Ea trebuie să urmeze un curs de formare profesională şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile.

Citește și: Anunț important al Vioricăi Dăncilă! Ce se va întâmpla cu Mugur Isărescu

Profesoara este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută în februarie de polițiști care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații aflate de șeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relație sexuală cu un elev.

Procurorii spuneau atunci că femeia ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.