Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoara din Capitală care le spunea elevilor că sunt sclavii ei a rămas fără contract de muncă

profesor la tabla

Profesoara de Educaţie Tehnologică de la Şcoala Sfântul Andrei din Capitală, acuzată de părinţi că are un limbaj neadecvat şi un comportament agresiv cu elevii, a rămas fără contract de muncă, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea, a precizat că profesoara de Educaţie Tehnologică de la Şcoala “Sfântul Andrei” din Capitală a rămas fără contract de muncă după ce mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a au acuzat-o că le-a vorbit urât copiilor şi că a avut un comportament agresiv.

În luna octombrie, pe numele cadrului didactic a fost iniţiată o cercetare disciplinare de către Inspectoratul şcolar al Municipiului Bucureşti, care s-a soldat cu încheierea contractului de muncă.

Mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Capitală au scris, în plângerea adresată directoarei instituţiei de învăţământ, că încă de la prima lecţie profesoara a creat o atmosferă „de intimidare” şi violenţă emoţională, comunicându-le că nu este prietena lor.

„Încă de la prima oră de predare, doamna profesor a creat o atmosferă de intimidare şi violenţă emoţională/psihologică asupra elevilor, comunicându-le printre altele că „nu este prietena lor, le este şefă, iar ei sunt sclavii ei” şi că „ei sunt vinovaţi de moartea mamei sale”. Lăsând la o parte regulile stricte impuse de dânsa, aceasta face afirmaţii în faţa elevilor legate de faptul că deţine o armă şi menţionează prin cuvinte nepotrivite acuzaţii ce nu fac obiectul disciplinei pe care o predă”, se arată în plângerea transmisă de părinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.