Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un profesor buzoian care a sărutat o elevă a fost condamnat la 3 ani de închisoare

judecator justitie

Un profesor din Buzău, trimis în judecată pentru că a sărutat o elevă pe gură la Şcoala din comuna Merei, în vara anului trecut, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

În luna iunie a anului 2021, profesorul de 54 de ani, care preda biologia la şcoala din comuna Merei, judeţul Buzău, a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi sărutat o fetiţă de 12 ani, în timp ce se afla în clasă gestul acestuia fiind surprins de camerele de supraveghere.

Ulterior, cadrul didactic a fost trimis în judecată, iar în decembrie Judecătoria Buzău a dat o primă sentinţă prin care acesta era condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Decizia definitivă a Curţii de Apel Ploieşti respinge ca nefondat apelul profesorului Ştefan Nedelcu, care a contestat decizia magistraţilor Judecătoriei Buzău care îl condamnau în luna decembrie a anului 2021 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală.

”Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Nedelcu Ştefan, împotriva sentinţei penale nr.1161/17.12.2021 a Judecătoriei Buzău. În baza art. 275 al.2 Cod pr. penală, obligă apelantul - inculpat la plata sumei de 200 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în încheierea Curţii de Apel Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.