Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesorul care a prezis victoria lui Trump revine cu o predicţie: Preşedintele SUA va fi DEMIS!

www.rawstory.com
Donald Trump

Puţini au fost cei care au crezut că o victorie a lui Donald Trump este posibilă în SUA. Unul dintre cei care au prezis deznodământul alegerilor a fost profesorul Allan Lichtman, cel care a realizat asemenea predicţii de succes înainte de fiecare scrutin american din ultimii 30 de ani. Acesta revine însă cu o nouă predicţie.

Vezi şi: Donald Trump anunţă primele măsuri: MILIOANE de imigranţi expulzaţi

Profesor de istorie la American University din Washington, autor al lucrării „Cheile pentru Casa Albă”, Lichtman a prezis încă din septembrie victoria lui Trump. Profesorul folosește un sistem de afirmații adevărate sau false, pe care îl numește „Cheile pentru Casa Albă”, pentru a realiza predicţiile.

Potrivit The Washington Post, Lichtman susţine că Donald Trump va fi investigat şi demis de Congresul în care republicanii deţin majoritatea. Partidul care l-a propulsat pe Trump la Casa Albă l-ar prefera pe vicepreşedintele Mike Pence în locul lui Trump, acesta fiind motivul din spatele viitoarei demiteri, mai susţine profesorul.

Vezi şi: Socialistul pro-rus Igor Dodon este noul preşedinte al Republicii Moldova

"Voi face încă o predicţie. Aceasta nu este bazată pe un sistem, ci pe intuiţia mea. Republicanii nu îl vor pe Trump preşedinte pentru că nu îl pot controla. Este imprevizibil. Ar fi încântaţi ca Pence să fie preşedinte - un conservator, republican controlabil. Sunt sigur că Trump va oferi pretexte pentru a fi cercetat, făcând ceva ce pune în pericol securitatea naţională.

Lichtman nu este singurul care a prezis demiterea lui Trump. David Brook scria vineri dimineaţa în New York Times că demiterea sau demisia lui Trump este probabilă undeva pe parcursul anului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.