Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția lui Daniel Funeriu: În 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR

almams,com
viitor glob

Fostul ministru Daniel Funeriu apreciază că PSD va câștiga următoarele runde de alegeri cu 70% dacă actuala coaliție eșuează.

Citește și: Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

„Așa cum arată lucrurile azi, în 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR... La fel ca în 2000 când Iliescu a fost soluția proastă, preferabilă lui Vadim.

PNL și USRPLUS! Nu vă mai canibalizați, nu vă mai cotonogiți! Faceți un proiect politic comun: PNL să scape de uscăturile care au uselismul în sânge iar USRPLUS să scape de mesianici adolescentini în căutare de imagine publică și puneți-vă serios pe guvernare! Nu vă cere nimeni să vă iubiți tandru, vrem doar să vedem coerență și profesionalism, ambele absente încă. Altminteri în 2024 va fi prăpăd și chiar că PSD va câștiga cu 70%!

PS: în caz că nu v-ați prins, eliminarea șoșoacei și, probabil, a altor asemenea personaje are în spate un mesaj clar: ”nu suntem descreierați, suntem doar patrioți””, a scris Daniel Funeriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.