Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția lui Elon Musk! Multe companii nu vor supraviețui. 'Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună'

Elon Musk

CEO-ul Tesla, Elon Musk, prezice că unele companii vor da faliment în următoarele 12 luni. Nu a mers atât de departe încât să spună că vor fi concurenți Tesla, dar felul în care a spus-o a făcut să se simtă acest lucru.

În ultimul an, Elon Musk s-a plâns adesea de macroeconomie, inflație și creșterea ratei dobânzii, toate care afectează puterea de cumpărare și economia generală, conform electrek.co.

El a prezis că această economie lentă va dura probabil încă un an înainte să se îmbunătățească.

La adunarea anuală a acționarilor Tesla, Elon Musk și-a reiterat părerile asupra economiei acționarilor Tesla pentru a-i avertiza că următoarele 12 luni ar putea fi dificile:

Vor fi 12 luni dificile. Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună la mediul economic global. Nivelurile macroeconomice vor fi dificile în următoarele 12 luni.” a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

CEO-ul a adăugat că el crede că „multe companii” nu vor supraviețui:

Tesla va trece peste asta și ne vom descurca bine, dar cred că vom vedea o mulțime de companii în faliment.”, a avertizat Elon Musk.

Citește și CEO-ul Binance surprins de reușita Dogecoin! Elon Musk a jucat un rol în extinderea duratei de viață a monedei

Elon Musk crede că va lăsa Tesla într-o poziție excelentă atunci când economia va reveni din nou.

El nu a precizat care companii crede că vor da faliment, dar a menționat asta imediat după ce a spus cât de greu este să faci vehicule electrice profitabil și a împărtășit acest grafic care arată câți bani pierde concurența Tesla:

content-image

Citește și Elon Musk e fericit! Tesla și-a scos roboții umanoizi la plimbare. Bots Tesla sunt antrenați de inteligență artificială (video)

CEO-ul a spus că Tesla este în măsură financiară să supraviețuiască acestei recesiuni economice datorită capacității sale de a produce vehicule electrice cu o marjă brută pozitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.