Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeție SUMBRĂ: 'Nu mai este decât o chestiune de zile până când coronavirusul va lovi ca un trăsnet în București'

coronavirus

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, posibilitatea ca așa-zisul Covid-19, coronavirusul care a produs mii de decese la nivel global, să ajungă și în România.

Traian Băsescu este de acord cu decizia CCR și o explică: 'Loialitatea constituţională te obligă ca, atunci când numeşti un guvern, să nu vrei să nu treacă'

„Să ne imaginăm un pic cam ce ar putea să facă acest coronavirus în aglomerata capitală românească. Pentru că, de aici înainte, cred că nu anticipăm, nu mai este decât o chestiune de zile până când el va lovi ca un trăsnet în București. În primul rând, se vor goli străzile. Nu va mai exista aglomerație în București. Vor fi locuri de parcare gârlă. Te vei putea deplasa dintr-un loc în altul cam cum era pe vremea când Sergiu Nicolaescu făcea genericul de la «Revanșa». Cam așa de pustiu o să fie Bucureștiul în curând. Sunt vești chiar mai bune decât asta. Pe lângă faptul că nu vom mai sta nicăieri la cozi, pe lângă faptul că vom putea plăti impozitele în sfârșit civilizat. La ghișeele unde alătdată sute, mii de pensionari atârnau, de la 6 dimineața, vor fi goale. Imaginați-vă că vom fi singuri în metrou. E adevărat, va trebui să îl conducem chiar noi. Vom fi singuri în tramvaie, singuri în troleibuze. Vom vedea cum arde Delta Văcărești precum Catedrala Notre-Dame de Paris de oriunde din București, fără să intervină nimeni. Vom putea să facem poze, vom putea să facem selfie-uri. Ne vom cățăra pe Intercontinental. Vom fi singuri în sălile de păcănele. Bucureștiul va arăta, în sfârșit, ca într-un mare film, unde toți virușii ne pândeau și până la urmă ne făceau. Este pentru a treia sau a patra oară doar în istoria Planetei, de la începutul secolului XX, când viața în sfârșit egalează filmul”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.