Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeție sumbră pentru PLUS: 'Partidul fripturiștilor de laborator se pregătește să iasă din scenă, parazitarea USR nu le-a reușit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Partidul fripturiștilor de laborator se pregătește să iasă din scenă, parazitarea USR nu le-a reușit, susține Gelu Diaconu, fost șef ANAF, pe Facebook, lansând un atac virulent la adresa lui Dacian Cioloș și la adresa partidului pe care îl conduce (PLUS).

„Urcați pe valul generat de emoția Colectiv, în toamna anului 2015 a apărut ca la o comandă o pleiadă de gulere albe. Oameni cu titluri profesionale meritorii, desprinși însă de realitatea românească și, evident prin aceasta, contestatari ai sistemului românesc. Aparent nimic în neregulă.
S-au încolonat în spatele celui mai mare în funcție (sau in grad?), domnul Dacian Cioloș, el însuși un profitor îndelungat de funcții publice.

Înșeland așteptările, au devenit rapid susținătorii Sistemului bazat pe arestări la comandă. Duplicitari, au fost apoi complici cu initiativele parlamentarilor ghidonați de Dragnea. Ascunși în spatele lui "ce să facem, asta e situația", s-au predat fără luptă, preocupați doar de capitalul de imagine câștigat exclusiv cu declarații, fără fapte.

Traian Băsescu NU se teme de coronavirus - ce măsuri ia pentru a se feri de virusul ucigaș

Își mai aduce aminte cineva de refuzul lui Cioloș de a da OUG pentru alegeri în 2 tururi, motivând că asta trebuie să decidă Parlamentul? Care Parlament? Cel psd-ist de atunci sau cel psd-ist din 2016-2020?

Și uite așa au sfârșit prin a avea o guvernare foarte slabă.

De fapt, nu aveau decât un singur scop: cum ar putea ei să-și permanentizeze puterea politică. Să facă ceva si și să devina partidul lui Iohannis.
Numai că, grație guvernării lor haotice, gașca lui Dragnea a castigat en-fanfare alegerile...punându-l pe președinte într-o situație complicată.

Apoi, trezindu-se la marginea politicii, gasca lui Cioloș s-a gândit să-și facă partid. Un PLUS pentru camarila lui Cioloș!
Astfel, cu toții și-au asigurat lefuri babane la Bruxelles, dupa alegerile europarlamentare.

Astăzi încearcă prin singurul lor reprezentant rezonabil , Vlad Voiculescu, să se insinueze în politica reală, parazitând USR-ul.

Mitul Cioloș a stat în spatele cerințelor absurde în negocierile cu USR, un partid viu, dinamic și asumat, fără păpușari în spate. Cu toate erorile lor, aceștia au înțeles până la urmă că între mit și sondajele care situează PLUS la 3% e cale lungă.

Așa că rolul lor comandat s-a încheiat.
Nimeni nu mai are nevoie astăzi de această cangrenă fripturistă”, scrie Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.