Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profilul bărbatului suspect de crima din Sibiu: ce a făcut în urmă cu o săptămână

Radu Pop
B1TV.RO
laurențiu lăcătușu

Profilul bărbatului suspect de crima din Sibiu: ce a făcut în urmă cu o săptămână

Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, lucrează de ani de zile în construcții. Cel mai mult a muncit in Italia. Bărbatul obișnuia să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el când era la muncă. Lăcătușu a fost prins de polițiști, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. El este suspect că a participat la asasinarea omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Profilul lui Lăcătușu

Polițiștii doljeni îl filau de două zile pe doljeanul Laurențiu Lacătușu. Joi seara au reușit sa-l prindă in localitatea natală Valea Stanciului. Bărbatul se deplasa prin comună cu o motocicleta. A fost blocat în trafic, pus la pământ și încătușat. În fața polițiștilor din Craiova, Laurențiu Lăcătușu a susținut că nu ar avea nicio legătură cu uciderea omului de afaceri din Sibiu. După ce l-au capturat, polițiștii craioveni l-au dus la sediul IPJ Dolj și, ulterior, bărbatul a fost predat colegilor de la Sibiu.

Când venea în țară, Laurențiu Lăcătușu punea gresie, faianță și zugrăvea. Anchetatorii nu exclud ca, prin meseria pe care o avea, doljeanul să obțină multe informații despre familiile unde lucra și vecinii acestora.

Pe data de 28 octombrie a.c., cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit. Nu a plecat în luna de miere cu soția sa. Le-a spus vecinilor că preferă să rămână acasă, informează publicația ADEVARUL.RO. "Nu plecăm în luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu", ar fi spus suspectul în cazul crimei de la Sibiu, conform sursei citate. Petrecerea a făcut-o in comuna natală Valea Stanciului.

Lăcătușu a practicat box și nu are antecedente penale.

Context

Vă reamintim că trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Kreiner a decedat în cele din urmă.

Se pare că ceilalți doi complici ar fi reușit să fugă din țară imediat după ce au aflat că omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.