Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognostic rezervat în cazul mamei care a sărit cu bebeluşul de la etaj, pentru a se salva dintr-un incendiu

antena3 cnn
ambulanta 112

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf Spiridon" din Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a declarat că mama care a sărit miercuri cu bebeluşul de la etajul trei al unui bloc de pe Aleea Dacia, de teama incendiului, se află în stare gravă, prognosticul fiind rezervat, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia, de 30 de ani, medic rezident la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, a suferit arsuri de gradul II A şi III B pe 12% din corp, localizate la nivelul hemitoracelui şi mâinii drepte.

"Pacienta, evaluată în Urgenţă, a fost diagnosticată cu politraumă, având arsură pe 12% din suprafaţa corporală, interesând membrul superior drept şi hemitoracele. Are fractură complexă de bazin, fractură de sacrum şi fracturi multiple costale. Rămâne internată în Clinica de Chirurgie Plastică şi Arşi, la terapie intensivă. Din fericire, este stabilă hemodinamic şi respirator. Va beneficia de intervenţii chirurgicale în următoarele zile, de o echipă complexă, cu mai mulţi specialişti din spitalul nostru. Sperăm într-o evoluţie favorabilă, dar starea ei este una critică", a declarat dr Diana Cimpoeşu.

Bebeluşul acesteia, un copil în vârstă de 4 luni, a murit în cursul serii de miercuri la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Reamintim că miercuri după-amiaza o femeie de 30 de ani a sărit, împreună cu bebeluşul său, învelit într-o pătură, de la etajul trei al unui bloc de pe Aleea Decebal din municipiul Iaşi, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.