Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza METEO: Cum va fi vremea săptămâna viitoare

meteo

Vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor în a doua zi de weekend şi se va încălzi uşor. De luni, temperaturile cresc în toate zonele ţării, iar marţi vremea va fi, pe alocuri, chiar călduroasă.

DUMINICĂ. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor creşte uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales ziua când va ploua pe spaţii restrânse în regiunile vestice, sudice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade in vest si in depresiunie şi 27 de grade in nord-vest.

BUCUREŞTI. Se încălzeste si in Bucuresti faţă de zilele trecute, in termometre fiind asteptate 24...25 de grade. Cerul va avea cu unele înnorări si se menţin condiţiile de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat.

LUNI, temperaturile cresc în toate zonele ţării şi se vor situa în jurul normelor climatologice specifice ultimei decade a lunii august. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în zona montană, unde doar izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe litoral, iar spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in depresiuni şi 30 de grade in est, sud si vest.

BUCUREŞTI. Vremea va deveni normală din punct de vedere termic si in Capitala. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată faţă de cea din ziua precedentă, va fi de 28...29 de grade.

MARŢI continua să se încălzească uşor faţă de zilele anterioare, astfel ca ajungem sa vorbim despre o vreme caldă, izolat chiar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice, iar seara si in cele nordice şi de nord-est, unde vor fi înnorări temporare şi cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în zona Munţilor Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 31 de grade in est, sud si vest.

BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor faţă de ziua anterioară, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul valorii de 30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Spre mijlocul săptămânii viitoare continuă să se încălzească şi ajungem la o vreme în acord cu dată din calendar, adică vreme călduroasă în majoritate regiunilor, cu maxime între 27 şi 33 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă şi numai izolat se vor semnala ploi de scurtă durata şi posibil descărcări electrice pe la munte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.