Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo pentru Luni și Marți. Răcire accentuată a vremii

wheather.com
prognoza meteo

In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, vremea va fi in general instabila si se va raci, devenind normala termic pentru aceasta perioada din an potrivit ANM.

Vezi și: SONDAJ Răsturnare de situaţie înaintea alegerilor parlamentare: Partid surpriză în Parlament

Luni

In tara, cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse vor fi ploi cu caracter temporar ce pot fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp, cu precadere in nord-vest si la munte. 

In restul teritoriului, valorile termice, desi in scadere usoara, se vor situa in continuare peste mediile climatologic specifice datei; dimineata vor fi zone cu nebulozitate joasa si ceata, apoi cerul va avea innorari temporare si pe spatii restranse va ploua slab.  

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-est, iar cele minime intre 7 si 17 grade. 

In capitala, in orele diminetii va fi nebulozitate joasa si ceata, apoi vor fi innorari temporare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori usor peste cele normale la aceasta data, cu o maxima de 22...23 de grade, si o minima de 12...13 grade.

Citeşte şi: Replică dură pentru Traian Băsescu: Un jurnalist numit 'lingău' îl somează pe fostul preşedinte

Marti

Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest, nord-vest si centru, precum si la munte, unde se vor inregistra valori termice mult mai scazute decat cele normale la inceputul lunii octombrie. 

Cerul va avea innorari temporare, in majoritatea zonelor vor fi ploi pe arii relativ extinse si izolat in cantitati insemnate, exceptand partea de sud a teritoriului unde doar local va ploua slab. In zona montana vor fi precipitatii mixte ziua, insa noaptea, mai ales in masivele inalte, vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, temporare.

Vezi și: Iohannis se îndreaptă spre dezastru. Și DNA

Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 20 de grade, usor mai ridicate in sudul extrem si in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 3 si 13 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.