Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo pentru noaptea de Înviere și prima zi de Paște

ANM vreme bun

Directoarea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că în cea mai mare parte a țării cerul va fi senin în noaptea de Înviere, iar în prima zi de Paște vremea va fi frumoasă.

„Vântul a scăzut în intensitate. Vom vorbi de un cer senin pe parcursul nopții care urmează cu temperaturi minime pozitive în toată țara și cu valori încadrate între 3 până la 13-14 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în special în partea de vest a țării, posibil mai coborâte spre 1-2 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei, iar în Capitală o minimă de 9-10 grade Celsius. Putem să mergem să luăm lumină pentru că este o probabilitate redusă de precipitații. Mai degrabă în depresiuni să fim mai bine îmbrăcați, unde vom consemna 1-2 grade Celsius.

Mâine, o vreme frumoasă. Maximele se vor situa în general între 20 și 26 de grade, mai scăzute pe litoral 16-19 grade și vorbim de o probabilitate de a avea la nivel local, în jumătatea de vest a țării, intervale cu precipitații.

A doua și a treia zi de sărbători, vremea va fi în încălzire. Luni și mai ales marți vorbim de maxime la scara întregii țări între 20 până la 28, posibil 29 de grade Celsius, în toate zonele extracarpatice, chiar și în Capitală 26 de grade marți, depășim pragul unei zile de vară.”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.