Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - Cum va fi vremea la începutul lui aprilie

captura youtube
primavara pomi infloriti soare

Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Săptămâna 11 - 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

 

Săptămâna18 - 25 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 25 martie - 1 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 1 - 8 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toată țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.