Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend și la începutul săptămânii

ploaie vreme

Meteorologii anunţă o încălzire a vremii, în următoarele zile, însă, nu scăpăm de ploi. În Bucureşti, temperaturile vor creşte faţă de zilele trecute, însă, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea se va ameliora ca aspect şi îndeosebi în Banat, Oltenia şi Moldova valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua precedentă. Vor fi înnorări şi izolat condiţii de ploi slabe trecătoare, în vestul şi nord-vestul ţării, iar în prima parte a zilei şi în sud-est, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special în a doua parte a intervalului, la munte şi în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade la tarm de mare, in delta (zona Sulina) şi 16 grade in sudul Banatului si sud-vestul Olteniei. Spre dimineaţă, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va ameliora ca aspect, iar valorile termice diurne vor creşte uşor faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12, 13 grade

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, procesul de încălzire va continua şi se va resimţi în toate regiunile, local, vremea devenind mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii martie. În vestul şi nord-vestul ţării cerul va avea înnorări temporar accentuate şi îndeosebi seara şi noaptea va ploua.

Ploile vor avea şi caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasă, iar cerul variabil. Vântul va avea intensificări temporare la munte, în regiunile estice şi în cele vestice, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 9, 10 in delta (zona Sulina) şi 18 grade in centru si in sud.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI, valorile termice vor mai creşte în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată din an, în timp ce în restul teritoriului acestea nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior, menţinându-se peste mediile multianuale specifice perioadei.

Cerul va fi înnorat în jumătatea de vest a ţării, unde temporar va ploua, iar local cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Pe crestele montane înalte, pe parcursul nopţii, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în a doua parte a intervalului şi doar izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, unde va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade in zona Sulina (delta ) şi 22 de grade in Lunca Dunarii. În zonele joase de relief, pe spaţii mici va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 18, 20 de grade.

TENDINTA:

MARTI. Deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară în majoritatea regiunilor, vremea se va menţine caldă în toată ţara, chiar deosebit de caldă în sud şi est. Cerul va fi temporar noros şi local va ploua, în general slab cantitativ, cel mai probabil în sud, centru, nord şi nord-est, precum şi în zona de munte.

Pe crestele montane înalte, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Dealurile de Vest şi 18 grade in Baragan si partea continentala a Dobrogei.

De MIERCURI, Vremea va fi în general închisă şi temporar va ploua în majoritatea regiunilor. Valorile termice vor scădea treptat, iar în a doua parte a intervalului se vor apropia de normele climatologice ale perioadei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.