Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program de cursuri gratuite pentru copii și tineri. Domenii extrem de diverse în oferta educațională

FDVDR
scoala online

Începutul de an vine cu o nouă serie de înscrieri la cursurile Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

16 cursuri vor începe pe 15 februarie, sunt gratuite și se desfășoară online, pe platforma națională de e-learning ” Școala FDVDR”.

În noua ofertă educațională an se regăsesc șapte cursuri noi, respectiv dramaturgie și publicistică TV, efecte speciale video, etnografie, mitologie, primii pași în știință, logica pentru toți și limba chineză.

De asemenea, există cursuri de învățare rapidă și memorare creativă sau arta conversației. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

Scopul programului național de cursuri gratuite, dezvoltat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri să exploreze noi domenii, să își poată descoperi noi pasiuni și să își poată atinge adevăratul potențial.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc în perioada 17 ianuarie - 6 februarie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani”, transmite FDVDR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.