Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program pentru creșterea productivității, supervizat de Coreea de Sud

Coreea de Nord

Supervizat de specialiştii de la Centrul de Productivitate din Coreea (KPC), Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a lansat luni un program de transfer de cunoaștere dinspre Coreeea de Sud spre România.

Proiectul Knowledge Sharing Program (KSP) este destinat creșterii productivității și dezvoltării incubatoarelor de afaceri, fiind un proiect de cooperare intensivă. El a fost dezvoltat de Republica Coreea cu scopul de a oferi expertiză şi consultanță în domeniiile economice vizate, dar și de a analiza oportunitățile de instruire din ţările partenere.

Kyoo Sung Noh, președinte al KPC, și Darius Vodă, director-adjunct al Direcției Mediu de Afaceri din ministerul de resort, au semnat luni un document tip ”Activity Arrangement”, care stabileşte modurile de colaborare, activitățile care vor fi derulate în cadrul proiectului și măsurarea rezultatelor.

”Obiectivul nostru este să găsim soluții pentru creșterea competitivității IMM-urilor. Marile companii au bugete pentru Cercetare și Dezvoltare, deci presiunea este mai mică. Preluarea unor modele de bună practică de la partenerii coreeni creează premisele pentru crearea unei strategii pe termen lung și pentru asigurarea stabilității economice”, a declarat Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.