Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul 'Casa Eficientă Energetic': Suma totală aprobată a proiectelor este de 3,203 milioane de lei

instalfocus.ro
eficienta-energetica

Proiectele incluse pe prima listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic, publicată de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), au o valoare totală de 3,203 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, transmis miercuri AGERPRES.

"Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat prima listă cu dosarele aprobate în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic. Suma totală aprobată a proiectelor este de 3.203.216,47 lei. Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 70.000 lei, inclusiv TVA pentru fiecare proiect, fără a depăşi 60% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale investiţiei. Persoanele fizice aprobate în program vor beneficia de fonduri destinate creşterii eficienţei energetice şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin diminuarea consumului de energie şi utilizarea surselor regenerabile în locuinţe unifamiliale", precizează AFM.

Conform sursei citate, pentru acest program, sesiunea de înscriere este în derulare, persoanele fizice putând accesa programul prin înscrierea în aplicaţia informatică: https://cee.afm.ro/, în limita fondurilor disponibile alocate, vizibile în aplicaţie, potrivit Agerpres.ro.

Documentele din dosarul de finanţare trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicaţia informatică. Ulterior, în cel mult 15 zile de la înscriere, solicitanţii transmit dosarul la sediul AFM, după cum prevede Ghidul de finanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.