Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul Simonei Halep de astăzi la US Open

halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep va disputa, luni, la US Open, atât meciul de simplu cu Sabine Lisicki, cât si pe cel de dublu mixt, alaturi de partenerul ei, Horia Tecau, întâlnirile contând pentru optimile de finala, respectiv sferturile de finala.

Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va întâlni în optimile de finala ale US Open pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24, luni, dupa ora 19.30, conform programului anuntat de organizatori. Acest meci este al doilea pe arena Louis Armstrong, dupa partida de dublu pe care Florin Mergea si coechipierul sau indian, Rohan Bopanna, favoritii numarul 6, o vor disputa, de la ora 18.00, cu cuplul Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canda/Franta), cap de serie numarul 9, în optimile de finala ale probei.

Simona Halep si Horia Tecau sunt programati pe terenul Grandstand pentru meciul de dublu mixt din sferturile de finala, cu perechea Monica Hingis/Leander Paes (Elvetia/India), cap de serie numarul 4. Aceasta este a parta întâlnire de dublu de pe Grandstand (partidele încep la ora 18.00).

Tot pe acest teren, în meciul al doilea al zilei, Horia Tecau si colegul sau olandez, Jean-Julien Rojer, vor da piept cu echipa americana Eric Butorac/Scott Lipsky, în optimile de finala ale probei de dublu masculin, informeaza Mediafax.

La dublu feminin junioare, cuplul Ioana Pietroiu/Deria Nur Haliza (România/Indonezia) va evolua în turul întâi cu perechea Tessah Andrianjafitrimo/Naiktha Bains (Franta/Australia), în al patrulea meci de pe terenul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.