DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Proiect de 3,26 milioane lei, implementat de Consiliul Naţional al IMM-urilor

impacare intelegere

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a anunţat luni că a implementat, în perioada 4 mai – 19 octombrie, proiectul SME Academy, iar obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea unei ocupări sustenabile şi de calitate a forţei de muncă din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est, cu o valoare totală de 3,26 milioane lei, 100% finanţare nerambursabilă, potrivit news.ro.

Proiectul vizează oferirea unor cursuri integrate de formare profesională pentru 600 de întreprinzători, manageri şi angajaţi ai departamentelor de resurse umane, în vederea adaptării activităţii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv.

”Principalele rezultatele obtinute în urma implementării proiectului sunt: aproximativ 550 de persoane selectate în vederea participării la programele de formare SME Academy în domenii precum competenţe antreprenoriale, planificare strategică, managementul inovării şi managementul resurselor umane; minim 400 de certificate de absolvire emise de ANC care atestă îmbunătăţirea competenţelor în domeniul antreprenorial a 400 de persoane”, precizează CNIPMMR.

CITEȘTE ȘI: Elimină nisipul de la rinichi înainte de a fi nevoie de operație! Plantele care curăță rinichii

De asemenea, minimum 400 de certificate de absolvire au fost emise de CNIPMMR care atestă îmbunătăţirea competenţelor pentru fiecare din domeniile: planificare strategică sau managementul inovări. Iar minimum 200 de persoane sunt beneficiare a serviciilor personalizate de business coaching.

Cel putin 200 de IMM-uri au fost sprijinite în vederea elaborării unei planificări strategice pe termen lung.

Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Structural European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.