Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect din fonduri europene în valoare de peste 35 de milioane, la Spitalul Orăşenesc Cisnădie

Spitalul Sfântul Sava
salon paturi spital

Secretarul de stat din Ministerul Investitiilor şi Proiectelor Europene Cristian Roman a anunţat că a semnat un proiect în valoare de peste 35 de milioane de lei pentru Spitalul Orăşenesc Cisnădie, judeţul Sibiu, pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi de protecţie, potrivit news.ro.

”Sănătatea are prioritate! Am semnat în calitate de Secretar de Stat contractul prin care Ministerul Investitiilor şi Proiectelor Europene finanţează cu suma de 35.500.000 lei Spitalul oraşenesc Cisnădie”, a anunţat Cristian Roman.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Acesta a precizat că prin proiectul finanţat de MIPE prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), spitalul va achiziţiona echipamente medicale (computer tomograf, defibrilator, monitor funcţii vitale, ecograf cu fibroscan, tomograf oftalmologic, ecograf mobil, etc.), echipamente de protecţie (combinezon, masca chirurgicală, masca FFP, ochelari de protecţie, Viziere, halat de protecţie, etc.) şi dezinfectanţi.

”În momentul de faţă Primaria condusă de edilul Gheorghe Huja implementează pentru spitalul din Cisnădie un alt proiect important, finanţat tot din fonduri europene, prin POR, în valoare de 19,7 milioane de lei”, a mai transmis secretaul de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.