Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Proiectele finanțate prin Ministerul Dezvoltării prind contur în toată țara'. Adrian Veștea jubilează

Mediafax
Adrian Veștea

Ministrul Adrian Veștea spune, luni, că „proiectele finanțate prin Ministerul Dezvoltării prind contur în toată țara”. El a fost într-o vizită de lucru în Mehedinți.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea s-a aflat într-o vizită de lucru în Mehedinți, unde s-a întâlnit cu autoritățile publice locale din județ, pentru a discuta despre proiectele implementate prin intermediul programelor coordonate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. De asemenea, ministrul dezvoltării a verificat stadiul lucrărilor unor proiecte finanțate de Ministerul Dezvoltării în municipiul Drobeta-Turnu Severin și în comuna Șimian, potrivit unui comunicat de presă.

Compania Națională de Investiții asigură peste 56 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea bazinului de înot din Drobeta-Turnu Severin. Obiectivul, care va avea o suprafata desfășurată de 8.370 mp și 357 de locuri în gradene, va permite organizarea competițiilor sportive naționale și internaționale.

În comuna Șimian, prin Componenta 5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență, Ministerul Dezvoltării investește 36.136.556,16 lei pentru reabilitarea energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale, în suprafață totală de 37.496 mp.

„Continuăm să sprijinim autoritățile locale în implementarea investițiilor din domeniile de interes pentru cetățeni și mă bucur să constat că proiectele finanțate prin Ministerul Dezvoltării prind contur în toată țara”, a subliniat Adrian-Ioan Veștea.

Localitatea Șimian implementează și un proiect de înființare a unui sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în satele Șimian, Cerneți și Dedovița Nouă, în valoare totală de 55.343.489,52 lei, prin care 3.100 de gospodării vor fi conectate la rețeaua de alimentare cu gaze naturale. Tot în Șimian, autoritățile locale au în vedere restaurarea a două monumente istorice - Cula Nistor, construită în jurul anului 1812, respectiv Cula lui Tudor Vladimirescu, construită, de asemenea, în anii 1800.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.