Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiune liberală pentru viitoarea guvernare: Nu vor fi introduse noi taxe şi impozite, iar cele existente nu se majorează

Facebook
pnl

Anul viitor nu vor fi introduse noi taxe şi impozite, iar cele existente nu vor fi majorate, a declarat duminică, la Deva, deputatul Lucian Heiuş (PNL), arătând că o creştere a acestora ar reprezenta o mare greşeală din punct de vedere al politicilor din domeniul fiscalităţii.

"Nu se va introduce nici un impozit şi nicio taxă suplimentară anul viitor. Ar fi şi greşit acest lucru. Noi, în PNL, suntem oameni care ştim carte, suntem pregătiţi în acest domeniu şi orice student de anul II de facultate învaţă că o politică prociclică în domeniul fiscalităţii este greşită. PSD a aplicat o politică prociclică în momentul în care România era pe creştere economică şi ei au redus taxele şi impozitele. Întotdeauna când lucrurile merg bine, atunci poţi să măreşti impozite şi taxe pentru ca la momentul în care vine o scădere economică, să poţi să reduci impozite şi taxe, astfel încât să ajuţi agenţii economici şi populaţia să treacă cu bine prin momentul de scădere", a explicat deputatul liberal.

El a arătat că în ultimul an PNL a eliminat mai multe taxe şi impozite, printre acestea numărându-se supraacciza la carburanţi, fapt care a dus la scăderea preţul la combustibil cu aproape 1 leu pe litru, supraimpozitarea energiei electrice şi energiei termice sau a muncii part-time.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.