Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiunea categorică a lui Zelenski, la un an de la masacrul de la Bucea: lideri ai UE au descins la fața locului

ukrinform.net
zelenski telefon

„Răul rusesc va cădea, chiar aici, în Ucraina, și nu se va putea ridica din nou", spune președintele ucrainean Volodimir Zelenski, la un an de la masacrul din Bucea. Zelenski a promis vineri că va învinge Rusia, în timp ce a făcut o vizită la Bucea împreună cu mai mulți lideri europeni, la un an după ce trupele Moscovei s-au retras din orașul simbol al presupuselor crime de război.

Vom învinge cu siguranță, promite Zelenski

"Bătălia pentru întemeierea lumii libere are loc pe pământ ucrainean. Vom învinge cu siguranță. Răul rusesc va cădea, chiar aici, în Ucraina și nu se va putea ridica din nou", a declarat Zelenski, potrivit AFP. Vineri se împlinește un an de când Rusia s-a retras din Bucea, o suburbie a Kievului, Bucea, lăsând cadavre de civili pe străzi.  Nu toți cei care s-au implicat în Ucraina au luptat însă cu interesele celor de acolo în suflet.

Un fost soldat al armatei SUA a ajuns în Ucraina doar pentru a deveni trădător şi a dezertat în Rusia.

Un bărbat din Connecticut care a minţit în legătură cu serviciul său militar a postat actualizări în direct de pe câmpul de luptă - inclusiv locaţia sa exactă - şi s-a lăudat cu accesul său facil la armele americane.

Un fost muncitor în construcţii pune la cale un plan de a folosi paşapoarte false pentru a introduce ilegal combatanţi din Pakistan şi Iran. Iar într-una dintre cele mai ciudate încurcături, în unul dintre cele mai mari şi mai cunoscute grupuri de voluntari, Legiunea Internaţională, există o luptă acerbă pentru putere. Disputa ar implica şi o femeie, în legătură cu un incident petrecut acum câţiva ani în timpul unui reality-show de la o televiziune australiană. Tot aici, în Legiunea Internaţională a Ucrainei, un bărbat din Ohio a pretins în mod fals că a fost atât puşcaş marin american, cât şi manager asistent la LongHorn Steakhouse (lanţ american de restaurante - n.r.). De fapt, a fost un simplu ospătar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.