Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiunile Gabrielei Firea pentru bucureșteni. Premiera din această iarnă / VIDEO

digi24
gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi asigură pe bucureștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare că factura la apă caldă și căldură nu se va majora.

„Factura nu se majorează la apă caldă și căldură, iar furnizarea apei calde și a căldurii nu este sub nicio formă în pericol. Și garantez încă o dată bucureștenilor că decizia noastră este una foarte clară, foarte fermă”, a spus Gabriela Firea.

ALERTĂ - Denunțătorul din dosarul TelDrum, audiat la DNA

De asemenea, Capitala va avea, anul acesta, maşini pentru topit zăpada şi mai multe freze pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuare, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la începutul şedinţei de Consiliul General.

„Anul acesta, în premieră în Capitală, vor acţiona şi câteva maşini pentru topit zăpada şi un număr mai mare de freze. Zăpada nu se putea depozita în timp scurt. Existau prea puţine utilaje pentru îndepărtarea zăpezii. De deszăpezire se ocupă primăriile de sector, dar şi Primăria Capitalei trebuie să contribuie pentru ca cetăţenii să aibă un confort pe perioada sezonului rece”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.