Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiunile lui Cătălin Predoiu: Ce se va întâmpla la primărie, după alegeri

catalin predoiu

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a participat astăzi, 27 mai a.c., la masa rotundă cu tema ”Viitorul primar general al municipiului București în dialog cu organizațiile patronale naționale”, organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR).

 

În cadrul discuțiilor, Cătălin Predoiu a declarat că, în mandatul său, Primăria Municipiului București va deveni un generator de locuri de muncă și un partener al mediului de afaceri.

 

“Primăria va deveni un generator de locuri de muncă prin proiectele de investiții si prin parteneriat public-privat. Voi crea un grup consultativ permanent între Primărie și patronat. Primul proiect pentru acest grup consultativ este redactarea unui proiect de lege pentru simplificarea regimului juridic al IMM-urilor, pentru că ele nu își pot permite costuri administrative ca marile companii. În relația cu partenerii contractuali, esențială este atât plata la timp a facturilor, cât și transparența și echilibrul contractual. Pentru a preveni situațiile litigioase, avem nevoie de un corp de juriști de elită la Primărie. Promovarea companiilor din București în țară și străinătate și predictibilitatea în activitate sunt obiective pe care mi le asum ca primar general. Un alt lucru important într-o administrație, la care se uită orice investitor sau om de afaceri, este stabilitatea. Eu nu voi schimba regulile în timpul jocului, nu voi permite controalele șicanatorii. Fără mită în Primărie!”, a subliniat Cătălin Predoiu în discuțiile cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român, se anunță într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.