Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiunile lui Liviu Dragnea din campanie electorală BUBUIE în curtea CNA - Dacian Cioloș reclamă TVR

Realitatea Captura ecran
Dragnea Calarasi

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Cioloş, a anunţat că va face o nouă plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului privind emisiunea "Viaţa Satului" de la TVR, în care a fost prezent pentru a doua oară preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Citește și: Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: 'Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba'

"Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte PSD, a folosit astăzi pentru a doua oară în ultimele săptămâni emisiunea "Viaţa Satului" de la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici. Campania cu noi promisiuni de propagandă PSD pentru agricultori a fost difuzată pe un spaţiu de emisie folosit ilegal - pentru că "Viaţa Satului" nu este o emisiune de dezbateri şi promovare electorală. După prima emisiune, am făcut plângere la CNA, însă iată că Liviu Dragnea e deja recidivist şi vom mai face una, pentru că îmi amintesc cum TVR foloseşte un dublu standard", a scris Dacian Cioloş, duminică, pe Facebook.

El reaminteşte că "în campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune "Viaţa Satului"" la care el a participat în calitate de prim-ministru independent "motivând cu 'evitarea oricăror interpretări în campania electorală'", deşi el nu era competitor electoral. "Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în braţele PSD şi ale lui Liviu Dragnea", a mai scris Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.