Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promoție demnă de filmele de comedie: Porsche a scos la vânzare mașini la preț de chilipir

 Porsche 911 Turbo

Un model Porsche a fost scos din greșeală la vânzare la preț de chilipir. Un comerciant din China a făcut o greșeală în timpul promoției și a atras numeroși cumpărători. Clienții au descoperit că un anunț online pentru o mașină sport de lux era prea bun pentru a fi adevărat. Un dealer Porsche din orașul Yinchuan a scos la vânzare un vehicul nou la prețul de 124.000 de yuani (18.300 de dolari). În mod normal, modelul Panamera are un preț de pornire de 148.000 de dolari, scrie Mediafax.

Ce au răspuns reprezentanții companiei când cumpărătorii s-au înghesuit

Promoția a atras sute de cumpărători care s-au grăbit să obțină ceea ce părea a fi un chilipir. Un purtător de cuvânt al producătorului auto german a declarat pentru BBC că promoția „conținea o greșeală gravă în prețul de vânzare" și a fost retrasă imediat.

„Deoarece exista un singur vehicul în stoc, în conformitate cu procedura de vânzare, Porsche Centre Yinchuan a comunicat cu primul client care a făcut o taxă de rezervare online și a negociat un rezultat acceptabil", a adăugat pirtătorul de cuvânt.

De asemenea, reprezentanța a contactat „fiecare ofertant în parte și a explicat situația prezentând scuze".

Informația incorectă a fost postată pe 30 ianuarie, iar clienții care au plătit taxa de rezervare de 911 yuani au primit banii înapoi, a precizat Porsche.

Porsche a început să vândă mașini în China continentală în urmă cu mai bine de 20 de ani. În ultimii ani, compania și-a extins rețeaua în a doua cea mai mare economie a lumii. China este acum cea mai mare piață unică a Porsche la nivel global, cu vânzări în valoare totală de 6,2 miliarde de dolari în primele șase luni ale anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.