Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proprietarul Fermei Dacilor, primele declarații: 'Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă!'

antena 3
cornel dinicu

Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, a apărut pentru prima dată în public la patru zile de la tragedia în care și-au pierdut viața opt persoane, printre care și fiul său de 11 ani. Cornel Dinicu a venit vineri la priveghiului fiului său, Victor. Îndurerat, îmbrăcat complet în negru, cu portretul fiului său în brațe, patronul de la Ferma Dacilor a fost consolat de prieteni și cunoscuți.

Într-o discuție pe care a avut-o cu reporterii emisiunii Observator, de la Antena 1, Cornel Dinicu a declarat că este convins că focul a fost pus de o mână criminală, de cineva care a vrut să îi îngroape afacerea.

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu”, a declarat Cornel Dinicu, citat de reporterii Antena 1, conform observator.ro.

Tragedia putea fi evitată dacă instituțiile de control își faceau corect treaba

Între timp, autorităţile  încearcă să găsească modul în care o unitate turistică cu atâtea nereguli putea să-și desfășoare fără niciun fel de probleme activitatea.

Anchetatorii sunt din ce în ce mai convinși că tragedia produsă la Ferma Dacilor putea fi evitată dacă instituțiile de control ale statului își făceau în mod temeinic treaba pentru care angajații lor sunt plătiți și nu l-ar fi protejat pe administratorul complexului, în loc să-l sancționeze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.