Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea BOMBĂ de pe piața media: S-a făcut ofertă pentru CNN

cnn.com
CNN

Rupert Murdoch l-a sunat pe Randall Stephenson, directorul executiv al AT&T, de două ori în ultimele şase luni, şi au discutat despre cumpărarea postului de televiziune CNN, au declarat vineri surse pentru Reuters.

Potrivit acestora, directorul executiv al companiei Fox, în vârstă de 86 de ani, s-a oferit în ambele conversaţii să cumpere CNN.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

O altă sursă a afirmat că Murdoch nu era deloc interesat în a deţine postul de televiziune, scrie news.ro.

Reprezentanţii Twenty-First Century Fox, AT&T şi Time Warner, care deţin CNN nu au vrut să comenteze această informaţie.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

CNN a devenit ţinta afacerii de 85,4 miliarde de dolari prin care AT&T a preluat Time Warner, tranzacţie care a avut loc în octombrie 2016, aprobată de autorităţile antitrust.

Membrii departamentului de justiţie american au recomandat ca AT&T să vândă DirecTV sau divizia Broadcasting a Time Warner, care include şi CNN - a declarat un oficial guvernamental pentru Reuters, motivând decizia prin care a fost permisă această preluare.

Citește și: Inedit! Cine sunt marii câștigători, după revoluția fiscală și cine va fi afectat de scăderea impozitului pe venit

Joi, Stephenson a spus că nu este interesat să vândă CNN şi poate apăra în justiţie această tranzacţie dacă este necesar.

Potrivit unei surse, Murdoch l-a sunat pe Stephenson de două ori, spontan, pe 16 mai şi pe 8 august, şi în ambele ocazii l-a întrebat dacă CNN este de vânzare. Stephenson i-a răspuns de două ori că nu, potrivit aceleiaşi surse.

Citește și: Comisia Europeană deschide o anchetă împotriva României: Ce autoritate publică este luată în vizor și de ce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.