Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prostituatele românce din Irlanda primesc bani de la stat

prostituate-3



Ele făceau parte dintr-o reţea restrânsă de prostituţie ce a fost descoperită de poliţia irlandeză din comitatul Donegal. Cele patru românce, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, îşi făceau publicitate pe un website local de escorte şi îşi desfăşurau de mai multe luni activitatea în trei apartamente ale unei clădiri, banii câştigaţi fiind trimişi la familiile din România.

Avocatul lor a încercat să le apere în faţa instanţei cu argumentul că ele sunt femei vulnerabile pe care circumstanţele le-au adus în situaţia de a practica prostituţia. 'Faptul că una dintre ele dorea cu suma de 15.000 de euro să-şi construiască o frumoasă casă în regiunea ei foarte săracă din România vorbeşte de la sine', a argumentat avocatul.

După ce a reflectat profund asupra cazului, judecătorul a dispus în final să le dea celor patru românce împreună 1.200 de euro din banii confiscaţi, astfel încât ele să-şi poată cumpăra biletul de avion pentru întoarcerea definitivă în România. 'Au obţinut un verdict foarte bun', a conchis judecătorul irlandez.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.