Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prostituţia, temă de scandal între femeile din PSD şi PNL

prostituate-3

Legalizarea prostituţiei a fost adusă din nou în actualitate de Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanţa. Aceasta a susţinut pe 17 februarie o declaraţie politică intitulată "Legalizarea prostituţiei în România, nu doar o formă de suplimentare a fondurilor la bugetul de stat".

"Din păcate, există o realitate de care nu putem face abstracţie, prostituţia, deşi ilegală în România, reprezintă o activitate generatoare de profit, un profit considerabil, dacă este să luăm în considerare recentele dezvăluiri din mass-media. Există, şi nu de ieri de azi, reţele transfrontaliere de traficanţi de carne vie. Mii de cazuri de tinere, din diverse motive, mai ales a sărăciei, aleg sau nu benevol, să se prostitueze.  (...)

Poate legiferarea prostituţiei nu este o soluţie în sine, însă coroborată cu alte reglementări legale, de care nu ducem lipsă în domeniul asigurării ordinii şi siguranţei publice, putem contribui la protejarea acestor copii/tinere, la combaterea şi prevenirea fenomenului şi la însănătoşirea societăţii. Nu în ultimul rând, trebuie să recunoaştem că o astfel de activitate, prestatoare de servicii, legiferată şi impozitată corespunzător, conduce la consolidarea bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate", afirmă Cristina Dumitrache.

Organizația de Femei a noului PNL Constanța a reacționat dur la iniţiativa colegei lor social-democrate. Potrivit acestora, subiectul se încadrează perfect în temele imaginare, promovate de primarul Constanței, Radu Mazăre. "Dorința primarului nostru de a face turism sexual la malul Mării Negre ar fi completată perfect prin legalizarea prostituției. Astfel, s-ar putea emite bon fiscal turiștilor străini sosiți aici în căutare de fete frumoase, iar pesediștii ar fi mulțumiți pentru ințiativa lor creativă, ieșită din comun", spun reprezentantele Organizației de Femei a PNL Constanța, citate de romanialibera.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.