Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest cu miros de flori în Piața Universității. Ce nemulțumiri au florarii / FOTO

protest florari

Peste 1.500 de florari protestează în aceste momente în Piața Universității. Aceștia protestează în București față de suspendarea procedurii de acordare a avizelor și a autorizațiilor de funcționare a tuturor chioșcurilor din Municipiul București, informează DcNews.

"Protestam, deoarece dupa sute de ani, meseria de florar, una dintre cele mai vechi și frumoase meserii traditionale rome, este pusă în pericol. Acest fapt se datorează Primariei Capitalei care a oprit orice fel de avizare deoarece lucrează la un regulament pentru comerțul cu flori care se desfașoară pe domeniul public, în chioșcurile special amenajate, fara a consulta în prealabil și Asociația Florarilor și a Meseriilor Tradițonale.
Lipsa acestor avize pune în pericol sute de locuri de muncă. Așa cum știm, Uniunea Europeană și statul român trebuie să promoveze condiții de creere de locuri de muncă pentru integrarea romilor în societate! Contrar acestor principii în momentul de față, cu voie sau fară voie, se pun în pericol sute de familii.
Această acțiune va fi urmată și de alte proteste ce vor fi organizate zilinc în fața Primariei Municipiului București, până la soluționarea revedicarilor asociației", a transmis Adrian Dincă, președintele Asociației Florarilor și a Meseriilor Tradițonale.
content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.